Kernwaarden Fiat

Kernwaarden

“Fiat Group Automobiles LCV is opgericht met de missie om bedrijven, klein en groot, te helpen hun business te laten groeien. Door middel van veel kennis van zaken en het vermogen om te innoveren kan Fiat Professional bedrijven bedienen die op zoek zijn naar een bedrijfswagen, waarbij productiviteit, gebruiksgemak en een laag brandstofverbruik hoog in het vaandel staat.”

Tot 2007 heeft Fiat bedrijfswagens verkocht onder haar eigen naam. In 2007 is het merk Fiat Professional opgericht als onderdeel van Fiat Auto onder Fiat Group S.p.A. (toen Fiat Chrysler Automobiles; nu Stellantis). Daardoor delen de bedrijfswagens van Fiat Professional veel techniek met andere onderdelen van Fiat Group (Fiat Powertrain Technologies, Magnetti Marelli, Teksid, IVECO).

Ducato interieur

Productiviteit & gebruiksgemak

De bedrijfswagens van Fiat Professional zijn ontworpen om de berijder een zo gebruiksvriendelijk mogelijk voertuig te bieden. Hierbij kan worden gedacht aan:

  • Een goede instap en ergonomische zitpositie
  • Veel slimme opbergruimtes in de cabine
  • Comfortabele zetels met veel verstelmogelijkheden
  • Grote laadvolumes door een praktisch ontwerp
  • Slimme oplossingen voor alledaags gebruik
Dodehoekwaarschuwing Scudo

Actieve en passieve veiligheid

De veiligheid van de inzittenden van een bedrijfswagen van Fiat Professional wordt gewaarborgd door diverse veiligheidssystemen. Zo zijn alle Fiat bedrijfswagens standaard uitgerust met ESP, diverse airbags, automatische gordelspanners en ABS met EBD. Daarnaast kunnen de auto’s worden voorzien van een scala aan veiligheidssystemen, waaronder LAC, 360 graden airbags, HBA en Traction+. Daarnaast scoren de bedrijfswagens van Fiat Professional altijd goed in de voorgeschreven crashtests door hun doordachte kreukelzone.