Home - FIAT Professional

customer-support Created with Sketch.

Werkplaats

Ducato achterkant

FIAT PROFESSIONAL

BLOM-DSW heeft een ruime ervaring met de lichte bedrijfswagens van Fiat Professional. Als officieel dealer met 6 vestigingen in Zuid-Holland adviseren wij u graag over de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Fiat Professional bedrijfswagen.

Verkoopspecialisten

Onze goed opgeleide verkoopspecialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de bedrijfswagenwereld. Ook voorzien zij u graag van een passend advies met betrekking tot opbouwmogelijkheden, leasing of financiering en subsidieregelingen voor uw bestelwagen of bedrijfswagen.

Daarnaast beschikt BLOM-DSW altijd over een grote voorraad nieuwe en gebruikte bedrijfswagens voor directe levering. Deze bedrijfswagens zijn altijd scherp geprijsd en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Service en onderhoud

Ook voor service en onderhoud aan uw bedrijfswagen kunt u terecht bij BLOM-DSW. Onze goed getrainde servicemonteurs beschikken over alle kennis en materialen om uw bedrijfswagen snel en professioneel te onderhouden. BLOM-DSW zorgt er altijd voor dat u snel weer op weg kunt bij stilstand van uw bedrijfswagen.

Ook voor het onderhoud van uw Fiat camper of kampeerwagen bent u bij BLOM-DSW aan het juiste adres.

Altijd een vestiging in de buurt
Voor elk soort bedrijfsvoertuig
Van advies tot onderhoud en reparatie