FCA Capital

Fiat Services

Onder de naam FCA Capital levert Fiat een scala aan aanverwante producten en diensten aan haar klanten. Doordat deze diensten door Fiat zelf worden aangeboden heeft u alles onder één dak en kunt u met alle zaken terecht bij één contactpersoon: uw verkoopadviseur

Scudo rijdend
FCA CAPITAL Logo

Financial Lease

FCA Capital levert twee verschillende soorten financieringen: Financial Lease en Operational Lease. De Financial Lease van FCA Capital staat garant voor een vast maandbedrag met een scherp tarief. Deze lease is mogelijk voor 36, 48 en 60 maanden, met een aanbetaling en slotsom. Doordat u uw nieuwe of gebruikte Fiat Professional bedrijfswagen in termijnen betaalt, houdt u uw geld beschikbaar voor andere doeleinden.

De acceptatieprocedure van FCA Capital is vrij laagdrempelig te noemen. Tot een investering van 50.000 euro wordt de klant eenmaal getoetst. Wanneer hier geen bijzondere zaken uit naar voren komen is de klant geaccepteerd. Hij hoeft hiervoor geen jaarcijfers te overleggen. Dit proces duurt niet langer dan 1 dag. Zo kan er dus snel geschakeld worden. De BTW van het voertuig wordt op voorhand betaald aan FCA Capital en kan hierna via de maandelijkse BTW aangifte worden terug gekregen. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van fiscale voordelen zoals de investeringsaftrek. Na afloop van het leasecontract is het voertuig eigendom van de klant.

Fiat-Professional_Ducato Harbor

Operational Lease

Met de Operational Lease staat u nooit voor verassingen. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan FCA Capital en hierdoor wordt u volledig ontzorgd. FCA Capital betaalt alle kosten voor het voertuig zoals: de aanschaf, rente, afschrijving, wegenbelasting, reparatie, onderhoud en indien gewenst zelfs banden en brandstof. Het voertuig komt niet op uw balans te staan, waardoor het financieren van andere zaken wordt vergemakkelijkt. Na afloop van het leasecontract wordt het voertuig overgedragen aan de leasemaatschappij.

Fiat Professional Service

Verlengde garantie

FCA Capital biedt u de mogelijkheid om de standaard 2 jaar fabrieksgarantie te verlengen met maximaal 5 jaar. Hiervoor betaalt u eenmalig een bedrag aan de dealer. Dit bedrag kan zelfs meegefinancierd worden. De verlengde garantie kan worden aangevraagd bij de aanschaf van het voertuig, maar ook tot op de dag voor het aflopen van de standaard fabrieksgarantie. Met deze extra zekerheid komt u niet voor verrassingen te staan. U kunt nu ook uw verlengde garantie gemakkelijk zelf afsluiten via de volgende website: www.fiatprofessionalextragarantie.nl

Fiat Fiorino

Fiat Insurance

Naast de financieringsmogelijkheden biedt Fiat tevens een uitgebreid verzekeringsprogramma voor uw nieuwe bedrijfswagen. Deze verzekering kunt u gemakkelijk zelf afsluiten via www.fiatprofessionalinsurance.nl en biedt u als klant veel voordelen. Zo profiteert u van drie jaar aanschafwaarde garantie, geen eigen risico bij schade of diefstal en de mogelijkheid om uw bedrijfswageninrichting mee te verzekeren. U kunt bij Fiat Insurance ook uw andere voertuigen verzekeren, zodat u uw gehele wagenpark bij één maatschappij onderbrengt en tevens profiteert van alle voordelen.

Heeft u interesse in een van de diensten van Fiat Professional, dan kunt u contact opnemen met een van onze verkoopspecialisten.