DAF CF FA Beautyshot

DAF CF

De DAF CF is de beste all-round truck voor op de weg. Of het nu gaat om regionaal, nationaal of internationaal transport. Vlak asfalt of de bouwplaats de er is een CF voor elk terrein. De truck is leverbaar met 2, 3 of 4 assen en is beschikbaar als bakwagen of als trekker. Dankzij deze veelzijdigheid is de CF ideaal als distributie truck, of in het langeafstands-, bulk- of tanktransport.

DAF CF PURE EXCELLENCE

DAF staat erom bekend steeds te willen verbeteren. Optimalisatie is niet nieuw, maar is de standaard voor DAF. In mei 2017 heeft DAF de CF op elk gebied naar het hoogste niveau getild. Met deze update bouwt DAF voort op de geweldige reputatie van de Euro 6-trucks. Natuurlijk zijn de basiskwaliteiten nog altijd in de modellen te vinden. Hierbij kunt u denken aan een maximale betrouwbaarheid, een hoog comfort, een uitstekend rendement en optimale duurzaamheid. Deze kenmerken zijn zeker terug te vinden in de DAF CF, in overtreffende trap.

DAF CF EURO 6 EXTERIEUR

Met de product update van 2017 zijn ook een aantal elementen aan het exterieur aangepast in vergelijking met het vorige model. Het design is meer dan aantrekkelijk te noemen, met onder meer een geïntegreerde grille boven én onder. Het chromen paneel met het welbekende logo van DAF is opvallend, zoals we van het merk gewend zijn. De DAF CF werd daarnaast voorzien van diverse ontwerpelementen om de aerodynamica te optimaliseren. Hierdoor is ook de transportefficiëntie geoptimaliseerd.

DAF CF EURO 6 INTERIEUR

Een mooi exterieur is fijn, maar een comfortabel interieur is voor de gemiddelde chauffeur nog een stuk belangrijker. De cabine van de DAF CF laat een ideale werkomgeving zien. Het is duidelijk dat er gedacht is aan het bereiken van een hoog comfort en een optimaal gebruiksgemak, terwijl er uiteraard nog altijd maximaal aan de veiligheid wordt gedacht. De fijne zitpositie, optimale toegankelijkheid en intuïtieve bediening dragen bij aan het hoogste rijcomfort. Er zijn meerdere uitvoeringen beschikbaar binnen de DAF CF serie. Zo is dit model leverbaar met een dagcabine, een slaapcabine of met een extra ruime DAF CF Space Cab cabine. Deze laatste mag zich, met een totaalvolume van 11 kubieke meter, rekenen tot de ruimste cabine binnen zijn klasse. Ook de interieurhoogte van 2,23 meter is binnen dit segment ongeëvenaard.

MX-11 Schuit rechts achter hoog

AANDRIJFLIJNEN

De nieuwe DAF CF Euro 6 beschikt over efficiënte aandrijflijnen met keuze uit een breed programma PACCAR-motoren. De DAF CF kan worden geleverd met de PX-7, MX-11 of MX-13 motor, met motorvermogens variërend van 220 pk tot 530 pk. Het brede motorenpallet demonstreert overduidelijk de veelzijdigheid van het CF-programma, met voor elke toepassing de ideale aandrijflijn. DAF heeft voor de CF en XF de multi-torque PACCAR MX-11 en MX-13 in zijn assortiment. Dankzij de vele innovaties leveren deze motoren nog meer trekkracht bij lagere toerentallen voor het allerhoogste brandstofrendement. Op deze manier laat DAF u profiteren van maximaal voordeel op alle vlakken.

Opbouwmogelijkheden

Het chassis van de DAF CF Euro 6 is ook een bijzonder verhaal. Er worden superieure rijeigenschappen bereikt door het toepassen van een lichtgewicht materiaal van een uitzonderlijk sterke kwaliteit. De DAF CF laat een stabiel gedrag op de weg zien en kent een lager eigengewicht dan zijn voorganger, dat wordt gerealiseerd door de toepassing van nieuwe assen en de unieke Stabilink ophanging van de achteras.

UITZONDERLIJKE AANDACHT VOOR CHAUFFEUR EN EFFICIENCY

De CF mag zich zonder twijfel rekenen tot de veiligste trucks op de weg. Deze krachtige voertuigen beschikken standaard over voorzieningen die niet alleen de chauffeur en andere weggebruikers de hoogst mogelijke mate van veiligheid bieden, maar die ook bijdragen aan een laag brandstofverbruik en een hoog comfortniveau. Denk hierbij aan functies als Predictive Cruise Control, Forward Collision Warning, Lane Departure Warning en Vehicle Stability Control.

DAF CF CONSTRUCTION

De DAF CF Euro 6 Construction is ontworpen voor toepassingen binnen het bouwtransport, waarbij regelmatig 'off road' gereden wordt. De CF Construction onderscheidt zich door een grote oploophoek en hoge bodemvrijheid voor een goede terreinvaardigheid. Daarnaast weet de CF Construction zich ook te onderscheiden door tal van slimme details voor maximale inzetbaarheid, lage operationele kosten en een toonaangevend gebruiksgemak. De CF Construction heeft een stoere uitstraling die het voertuig een geheel eigen gezicht geven. Een robuust karakter voor een krachtige wagen, precies zoals u het mag verwachten.

WILT U OOK DE KWALITEITEN VAN EEN DAF CF ERVAREN?

Wanneer u interesse heeft in de DAF CF, dan bent u natuurlijk aan het juiste adres bij BLOM-DSW. Wij bieden een groot assortiment nieuwe en tweedehands DAF modellen. Ook voor een betrouwbare, sterke DAF CF bent u bij ons van harte welkom. Wij staan in 6 vestigingen voor u klaar, namelijk in Honselersdijk, Katwijk, Zoeterwoude, Zoetermeer, Delft en Gouda. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies over de DAF CF.

Contactformulier DAF CF