XF 480 FT SSC | BLOM-DSW DAF

XF 480 FT SSCTransportbedrijf Koos van Gaalen BV

Transportbedrijf Koos van Gaalen gevestigd in Poeldijk heeft de eerste in een serie van diverse nieuwe voertuigen in ontvangst mogen nemen. Het gaat om een XF 480 FT SSC. Naast deze nieuwe trekker mogen wij ook nog 2 keer een FT, 1 keer een FTG en een FAN bakwagen leveren. Alle nieuwe trucks worden uitgevoerd in de alom bekende en prachtige bedrijfskleuren van het transportbedrijf. Deze nieuwe trekker is van alle gemakken voorzien zodat de chauffeur van optimaal comfort geniet. Denk hierbij aan een lucht geveerde chauffeursstoel, koellade met een inhoud van 42 liter, magnetron, en velours matten. Daarnaast is de DAF uitgerust met o.a. werklampen, een CLANG en REMA inrichting, lichtbak, breedtelampen en toplampen. Dit maakt het werk niet alleen veiliger maar geeft de truck ook zijn stoere uiterlijk.

Koos van Gaalen

Bent u op zoek naar een krachtige partner met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van transport dan bent u bij Transportbedrijf Koos van Gaalen BV aan het juiste adres. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste kernwaarden van het bedrijf.

Door een flinke uitbreiding in de laatste jaren heeft het bedrijf voldoende materieel ter beschikking en daardoor ook zoveel slagkracht ontwikkelt dat al uw vervoersopdrachten door Koos van Gaalen ingevuld kunnen worden. Hun manier van werken slaat aan. Dat blijkt wel uit de langdurige relaties die zijn opgebouwd met een groot aantal gerenommeerde bedrijven.

Klant: 
Transportbedrijf Koos van Gaalen - Poeldijk
Verkoper: 
Kees Zwinkels