LF 290 FA DC | BLOM-DSW DAF

LF 290 FA DC Klasse Kaas de Groot

Deze 19-tons LF 290 FA met dag cabine hebben af mogen leveren aan Klasse Kaas de Groot uit Zoetermeer. Met deze nieuwe DAF kan Klasse Kaas de Grote hun diverse assortiment aan kazen onder de beste omstandigheden leveren aan hun verschillende klanten.

Het chassis wordt aangedreven door een Paccar PX-7 motor in combinatie met een AS-Tronic 6-traps versnellingsbak. De motor levert een stevige 295 pk en een koppel van 1100 Nm tussen de 1000 -1700 omw/min. Daarnaast is deze nieuwe DAF uitgerust met de beschikbare veiligheidssystemen als Lane Departure Warning System, VSC, ACC, FCW en AEBS.

Klasse Kaas de Groot

Dit familiebedrijf heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het veredelen, verpakken en verkopen van kaas. In 1908 reed opa de Groot al met paard en wagen vanuit Stompwijk naar Leiden en Den Haag om kaas te verkopen. Inmiddels is het bedrijf leverancier aan supermarkt, horeca, kaasspeciaalzaak en groothandel in Nederland en België. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat het bedrijf altijd het juiste product aan levert en de klant zich kan onderscheiden van andere concurrenten.

 Wij wensen Klasse Kaas de Groot veel veilige kilometers met hun nieuwe DAF.

Klant: 
Klasse Kaas de Groot B.V., Zoetermeer
Verkoper: 
Erik Kamerbeek