DAF XF 480 SC - FAN en FAK | BLOM-DSW DAF

DAF XF 480 SC - FAN en FAKZijderlaan - Stolwijk

Zijderlaan uit Stolwijk is een trouwe Blom-DSW klant waar wij toch wel jaar rond nieuwe trucks mogen leveren. Zo hebben we afgelopen periode onder andere deze 480 FAN en FAK mogen afleveren. Beide trucks zijn uitgerust met een 480 pk sterke Paccar MX-13 motor in combinatie met een TraXon 12-traps automaat.

De FAN is een 3-asser waarbij de achterste as gestuurd is. Dit resulteert in een hoger laadvermogen en een kortere draaicirkel. Dit komt goed uit indien en gemanoeuvreerd moet worden in de klein ruimte.

De FAK heeft 3 achterassen waarvan de eerste gestuurd is en de achterste twee een dubbele montage hebben. Ook hierbij zijn de belangrijkste beweegredenen wendbaarheid en laadvermogen.

Zijderlaan

Het motto van Zijderlaan is voortdurend in beweging. Dit is ook terug te vinden in de bedrijfsfilosofie. De firma ontwikkeld continue door en probeert in te spelen op kansen, bedreigingen en technische ontwikkelingen die in de markt plaatvinden. Dit alles met de kernwaarden kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en ketenregie in het achterhoofd.

Wij wensen Zijderlaan veel veilige kilometers met deze nieuwe trucks.

Klant: 
Zijderlaan, Stolwijk
Verkoper: 
Peter Bak