DAF XF 480 FTG SSC | BLOM-DSW DAF

DAF XF 480 FTG SSCTransportbedrijf Koos van Gaalen BV.

Naast twee nieuwe FT trekkers hebben wij ook onlangs 2 nieuwe 6x2 FTG trekkers mogen leveren aan Transportbedrijf Koos van Gaalen BV te Poeldijk. Wederom heeft onze spuiterij de voertuigen geheel in de bedrijfskleuren mogen hullen. Ook de toplampen, grillverlichting en luchthoorns zijn geheel volgens de huisstijl. Ook hier is weer gekozen voor een MX-13 motor van Paccar in combinatie van de TraXon 12-traps automatische versnellingsbak. De gestuurde voorloopas zorgt voor een kortere draaicirkel en een hoger maximaal toelaatbaar gewicht.

Sterk in groente en fruit

Transportbedrijf Koos van Gaalen BV is al jaren lang uw betrouwbare partner als het gaat om het transport van groenten en fruit, ferrytrailer trucking en distributie en koeriersservice. Het bedrijf beschikt over een modern en uitgebreid wagenpark waarmee het zoveel slagkracht ontwikkeld dat het al uw vervoersopdrachten kan invullen.

Wij willen Koos en Arco bedanken voor het vertrouwen in Blom-DSW en wensen hen weer veel veilige en rendabele kilometers met deze nieuwe trekkers.

Klant: 
Transportbedrijf Koos van Gaalen - Poeldijk
Verkoper: 
Kees Zwinkels