DAF XF 480 FTG SSC | BLOM-DSW DAF

DAF XF 480 FTG SSCTransportbedrijf Koos van Gaalen BV

Deze prachtige parel hebben wij mogen afleveren aan Transportbedrijf Koos van Gaalen te Poeldijk. Het gaat hier om een DAF FTG met een Super Space Cab en een 480 pk sterke zuinige Paccar MX-13 motor inclusief TraXon 12-traps automaat. De nieuwe trekker is voorzien van twee op maat gemaakte brandstoftanks met een totale inhoud van 1035 liter. Daarnaast heeft onze werkplaats alle benodigde accessoires meegeleverd. Denk hierbij onder andere aan CLANG en REMA stekkers en kabels, werklampen, toplampen,  een stand airco en magnetron inclusie omvormer. De nieuwe truck is in onze lakstraat voorzien van de bekende Koos van Gaalen huisstijl.

Koos van Gaalen

Bent u op zoek naar een krachtige partner met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van transport dan bent u bij Transportbedrijf Koos van Gaalen BV aan het juiste adres. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste kernwaarden van het bedrijf.

Door een flinke uitbreiding in de laatste jaren heeft het bedrijf voldoende materieel ter beschikking en daardoor ook zoveel slagkracht ontwikkelt dat al uw vervoersopdrachten door Koos van Gaalen ingevuld kunnen worden. Hun manier van werken slaat aan. Dat blijkt wel uit de langdurige relaties die zijn opgebouwd met een groot aantal gerenommeerde bedrijven.

Wij wensen Koos, Arco en chauffeurs veel veilige kilometers met hun nieuwe DAF.

Klant: 
Transportbedrijf Koos van Gaalen - Poeldijk
Verkoper: 
Kees Zwinkels