DAF XF 480 FT SSC | BLOM-DSW DAF

DAF XF 480 FT SSCMLD Holland VOF

Deze schitterende DAF XF 480 FT SSC hebben wij af mogen leveren bij MLD Holland. Ook hier is gekozen voor de vertrouwde aandrijflijn bestaande uit een Paccar MX-13 motor in combinatie met een TraXon 12-traps automaat. Deze levert niet alleen 480 pk maar rijdt ook nog eens uitermate comfortabel. En comfort is het uitgangspunt geweest bij deze truck, zo is zowel de chauffeursstoel als de bijrijdersstoel een Luxury Air luchtgeveerde stoel.  Het pocketveringmatras is extra dik en de lederen bekleding geeft de truck een high end look.

Alle overige werkzaamheden zoals de magnetron met omvormer, REMA stekkers, breedtelampen, grillverlichting, toplampen en overige werkzaamheden zijn opgebouwd bij onze vestiging in Zoeterwoude. Al met al maakt dit alles een prachtige stoere nieuwe DAF.

MLD Holland.

Meer logistieke diensten en advies is een vennootschap wat zich sinds 1991 bezig houdt met wegtransport. Het bedrijf is gespecialiseerd in het transport van containers en is 24/7 voor haar klanten bereikbaar. Zelf noemt MLD haar service Door-to-door transport dit houdt in dat het bedrijf het gehele logistieke proces in eigen hand hout. Dit zodat de lijnen en communicatie kort zijn en de prijs laag blijft.

Wij wensen MLD Holland veel veilige kilometers met hun DAF.

Klant: 
MLD Holland - Zoeterwoude
Verkoper: 
Anton van der Niet