DAF XF 480 FAK SSC | BLOM-DSW DAF

DAF XF 480 FAK SSCG. Methorst Sloopwerken en Nat. Int. Containertransp. B.V.

Deze dikke XF 480 FAK SSC hebben wij af mogen leveren aan Gerrit Methorst Sloopwerken en Nat. Int. Containertransp. B.V. De DAF wordt aangedreven door een 480 pk sterke Paccar MX-13 motor in combinatie met de vloeiend schakelende  TraXon 12-traps automatische versnellingsbak. Het haakarmsysteem is wederom opgebouwd door Bevako Hydraulics te Delfgauw, daarnaast hebben wij de nieuwe truck geheel in de bedrijfskleuren gespoten en is de bakwagen onder andere voorzien van breedtelampen, flitsers en een frontzicht Orlaco camerasysteem waarbij de frontspiegel mag komen te vervallen.

Containers in alle soorten en maten

Gerrit Methorst als geen ander thuis in sloopwerken, het inzamelen van afval, het onderhoud van buitenruimten en nationale en internationale containertransporten

Gerrit Methorst levert maatwerk, voor gemeenten, bedrijvenparken en particulieren. Ze verrichten alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden in buitenruimtes of aan gebouwen. Maar ook het transport van (zee)containers van 20, 40 en 45 ft en high cube formaat kiepen of steilladen, nationaal en internationaal. Voor bedrijfsafval en particulier beschikt Gerrit Methorst over rolcontainers van 240 tot 1.300 liter, afzetcontainers van 3 tot 10m3 en gesloten containers van 6 tot 50m3.

Wij feliciteren Gerrit en zijn chauffeurs met deze nieuwe aanwinst en wensen hen veel veilige kilometers toe.

Klant: 
Gerrit Methorst B.V. - Rijswijk
Verkoper: 
Erik Kamerbeek