DAF CF 480 FAW SC | BLOM-DSW DAF

DAF CF 480 FAW SCDe Vries Stolwijk

In 2020 kwam DAF met een nieuwe chassis samenstelling. De DAF FAW, een nieuwe samenstelling die uitermate goed geschikt is voor de werkzaamheden van firma De Vries uit Stolwijk.

Nieuwe assamenstelling

De DAF FAW is een 8X4 chassis welke in een groot aantal verschillende toepassingen kan worden ingezet. Het chassis heeft een dubbel aangedreven tandem en een gestuurde hefbare naloopas. Dit resulteert in een hoog laadvermogen en een zeer kleine draaicirkel. Het chassis is daarmee ideaal voor zware container-afzetsystemen of als bouwvoertuig. De FAW is leverbaar met een 10-tons vooras wat de auto geschikt maar voor de opbouw van zware kranen.

De nieuwe DAF van De Vries Stolwijk is voorzien van een haakarmsysteem voor het vervoer van containers.

De Vries Stolwijk

De Vries Stolwijk is een trots familiebedrijf wat meer dan 45 jaar bestaat en in de jaren een reputatie heeft opgebouwd als betrouwbaar en professioneel bedrijf. De firma is gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw. Denk hierbij aan het bouwrijp maken van terreinen voor woning- en utiliteitsbouw. Maar ook aan renovatie van bestaande riolering, in zowel stedelijk- als buitengebied.
Ook kunt u het bedrijf bellen voor baggerwerkzaamheden, de aanleg van (natuur)kades en/of oeverbescherming.

Wij wensen De Vries Stolwijk veel veilige en rendabele kilometers met hun nieuwe DAF.

Klant: 
De Vries Stolwijk
Verkoper: 
Peter Bak