DAF CF 340 FA DC | BLOM-DSW DAF

DAF CF 340 FA DCKlever Boor- en Perstechniek

Klever Boor- en Perstechniek doe specialistisch werk en dat vereist een specialistische truck. Deze DAF CF 340 FA DC voldoet aan alle eisen om het werk zo gemakkelijk en goed mogelijk uit te voeren. De carrosserie is opgebouwd door Carrosserie Bakker B.V. te Monfoort.

Sinds 1994 dé specialist

 Klever Boor- en Perstechniek is dé specialist op het gebied van horizontaal gestuurde boringen. Vanaf 1994 opgebouwde praktijkervaring is Klever een ideale partner voor het veilig en betrouwbaar realiseren van ondergrondse infrastructuren.

Horizontaal gestuurd boren, ook wel HDD (Horizontal Directional Drilling), is een sleufloze techniek die men toe past om overlast voor de omgeving te minimaliseren en om tijd te besparen. Met de meest geavanceerde techniek en materieel is het bedrijf in staat om horizontaal gestuurde boring uit te voeren tot een diameter van 1.200 mm. Verder realiseren zij gestuurde boringen tot maximaal 1.500 meter.

Grootste voordelen van horizontaal gestuurde boringen zijn het ongemoeid laten van bestaande boven- en ondergrondse infrastructuren en het beperken van de overlast. Ook is het de ideale oplossing waar een geul graven niet mogelijk is. Denk hierbij aan het realiseren van kabels en leidingen onder bijvoorbeeld spoorlijnen, waterwegen en/of (snel)wegen.

Wij wensen Klever Boor- en Perstechniek weer veel veilige kilometers met hun nieuw DAF.

Klant: 
Klever Boor- en Perstechniek
Verkoper: 
Peter Bak