DAF CF 300 FA DC | BLOM-DSW DAF

DAF CF 300 FA DCFa. J. Dobbe & Zonen

Deze nieuwe DAF CF 300 FA DC hebben wij af mogen leveren aan Fa. J Dobbe en Zonen. De maatwerk gesloten laadbak is weer opgebouwd bij Zwartjes in Koudekerk. Uiteraard is de DAF weer voorzien van alle veiligheidssystemen en camera’s voor optimaal zicht rondom de truck. Daarnaast is de truck voorzien van alle opties om het werk voor de chauffeur zo comfortabel mogelijk te maken.

Bij comfort denken we onder andere aan een Truckphone handsfree set, Luxury Air stoelen en een speakerdraad doorgevoerd naar de laadbak zodat de chauffeur ook van zijn muziek kan genieten tijdens het laden / lossen. De aandrijving bestaat uit een 12-traps Traxon automatische versnellingsbak die gekoppeld staat aan een Paccar MX-11 motor welke 300 pk levert.

Fa. J. Dobbe en Zonen Transport

Vanuit het hoofdkantoor in Roelofarendsveen stuur de planning de met grote zorg het wagenpark van Firma J. Dobbe Transport aan. Het logistieke centrum van het bedrijf zit gevestigd op de Bloemenveiling te Aalsmeer. Het bedrijf haalt handel op bij de kwekers en vanuit Aalsmeer worden de producten geleverd aan de veiling of kopen van de goederen. Indien nodig wordt in Aalsmeer de handel verdeelt en vanuit daar geleverd aan eindgebruikers in Nederland, België en Duitsland.

De nieuwe DAF is in ontvangst genoemen door Dhr. K. Dobbe. 

Wij wensen de firma Dobbe veel veilige kilometers met hun nieuwe DAF.

Klant: 
FA. J. Dobbe & Zn., Roelofarendsveen
Verkoper: 
Anton van der Niet