5x DAF LF 260 FAG DC | BLOM-DSW DAF

5x DAF LF 260 FAG DCCyclus N.V.

In samenwerking met Terberg hebben wij aan Cyclus NV hebben wij in totaal vijf nieuwe LF 260 FAG DC motorwagens mogen afleveren met een huisvuil inzamelingsopbouw. De trucks worden aangedreven door een Paccar 7-liter motor welke 260 pk leveren in combinatie met een 6-traps geautomatiseerde versnelling.

Cyclus.

In 1974 richten gemeenten in de regio’s Midden-Holland en Rijnstreek het Gemeenschappelijk Vuilverwerkingsbedrijf Midden-Holland en Rijnstreek (GVB) op om het huishoudelijk afval voortaan gezamenlijk te verwerken.

In de jaren negentig ontstaan de eerste initiatieven tot onderzoek naar gezamenlijke inzameling. In 2000 besluiten het GVB en de reinigingsdiensten van de gemeenten Bodegraven, Boskoop, Gouda en Waddinxveen samen te gaan. Het resultaat is Cyclus.

Als uitvoeringsorganisatie zamelt Cyclus in opdracht van en in overleg met gemeenten afval in en laat dit duurzaam verwerken tot waardevolle grondstoffen. Het gaat om de verschillende soorten huishoudelijk afval, om afval in de publieke ruimte, en om afval van bijvoorbeeld maatschappelijk geëngageerde instellingen en organisaties.

 

Klant: 
Cyclus NV, Gouda
Verkoper: 
Peter Bak