2x DAF LF 230 FA(G) 16T | BLOM-DSW DAF

2x DAF LF 230 FA(G) 16TUitenhage Verhuur B.V.

Uitenhage verhuur kiest wederom voor DAF door twee nieuwe LF 230 FA Dagcabines in gebruik te nemen. Deze 16-tons chassis zijn bij ESTEPE voorzien van een derde as waardoor het na keuring een FAG betreft. Vervolgens heeft Geesink Norba te Emmeloord de voertuigen voorzien van de kraakpersopbouw. BLOM-DSW verantwoordelijk voor de overige opbouwwerkzaamheden zoals de zwaailampen, luchthoorns, maar ook het ijken van de tachograaf en inbouwen van de radio.

Divers in verhuur van materieel

Uitenhage Verhuur verhuurt reinigingsmaterialen aan diverse bedrijven en instellingen in de reinigingsbranche. Het assortiment bestaat uit Vuilniswagens, Vuilniswagens met kraan, Haakwagens, Haakwagens met kraan, Containerwagens, Strooiwagens en Veegwagens.

Of u nu een voertuig voor één dag nodig heeft of voor een langere periode, bij Uitenhage bent u aan het juiste adres! Uitenhage Verhuur B.V. beschikt over een uitgebreid wagenpark welke te huren is op basis van beschikbaarheid. Reserveringen zijn uiteraard ook mogelijk. Omdat service bij het bedrijf hoog in het vaandel staat kunnen zij u continuïteit bieden voor de korte of lange termijn. Als een voertuig bij op de locatie in Wateringen staat gestationeerd streven wij ernaar dit voertuig binnen 1,5 uur bij de klant af te leveren, mits de verkeersituaties dit toelaten.

Klant: 
Uitenhage Verhuur, Wateringen
Verkoper: 
Kees Zwinkels